kakalala

Dansk sejr i Super Tuesday til 450.000 kroner - se vinderen her!

Det er længe siden, at vi har haft en dansk vinder af Super Tuesday, men i går kom Dannebrog helt til tops i den 1.050 dollar dyre turnering, da en rutineret pokerhaj gik hele vejen til toppen.

Det er altid spændende at tjekke resultatet af Super Tuesday for at se, om en dansker har ramt finalebordet og cashet stort. I går deltog
354 spillere og danske 'Kakalala' driblede sig på finalebordet og hele vejen til heads up mod 'Black88' fra Rusland. Russeren fik bank og 'Kakalala' vandt turneringen og førstepræmien på $64.779 - altså et cash svarende til omkring 450.000 kroner.

Det er ellers længe siden, at vi har set noget til 'Kakalala', men nu tilbage med et kæmpe cash - stort tillykke!

Her det smukke syn!

Det blev til en dansk runner up placering i Big $55, hvor 'NeedCoaching' fik $6.194 for andenpladsen.