albert kirk iversen raskrask

Ex pokerproen 'Mr. Aki' på mandler, chokolade og urtete

Efter mere end 10 år som professinel pokerspiller sprang Albert 'Mr. Aki' Kirk Iversen sidste år ud som iværksætter med virksomheden raskrask.dk,  der tilbyder massage 'ud af huset', når og hvor det passer dig.

A-kasse og erhversorganisationen ase har produceret deres første video i rækken af 'Humans of Starsups' og her får den tidligere pokerpro Albert Kirk Iversen 10 hurtige spørgsmål. Et af spørgsmålene går på, hvad den sjoveste iværksætterfordom er, og Albert's svar kunne meget vel være det samme, som hvis spørgsmålet havde været 'hvad er den sjoveste pokerprofordom, nemlig at man bare tjener millioner fra år ét. Et andet spørgsmål går på, hvad Iversen har i madpakken, og her står den hverken på kaviar, store bøffer eller champagne, men mandler, chokolade og urtete - måske ikke lige det man forbinder med en tidligere pokerpro's foretrukne frokost - og da slet ikke i nærheden af Gus Hansen's, der gerne bestiller 2 store bøffer. 

Det kræver som regel blod, sved og tårer - og kapital at starte en virksomhed op, og Albert Kirk Iversen vil naturligvis gerne ud og profilere raskrask.dk, og gerne via mund til mund metoden og de sociale medier, som kan være gratis markedsføring, hvis venner, familie og bekendte deler ens budskab.

Vi støtter gerne  'Mr. Aki' i kampen mod danmarks største folkesygdom - danskerne har over to millioner sygedage på grund af rygproblemer, hvilket koster samfundet 7-8 milliarder kroner årligt alene i sygefravær. Vil du hjælpe raskrask.dk ud på de sociale medier så like og del gerne artiklen - du kender sikkert også en med rygproblemer, der trænger til en god gang massage. 

Her Albert Kirk Iversen's svar på 10 skud fra hoften

asd