gavekanonen

Gavekanonen skyder dig til Online DM i Poker

Det er efterhånden en del år siden, at det første Online DM blev afholdt. Tilbage i oktober 2004 arrangerede expekt.com og undertegnede det første DM i onlinepoker - vindere blev pilot Kenneth Gregersen, der kunne glæde sig over en gevinst i form af $10.000 buy-in til WSOP Main Event samt 7.500 dollars til turen. Det var en dejlig tur til Las Vegas i 2005, og Gregersen cashede faktisk - $21.070 for en 319 plads.

Der er sket en hel del på det danske pokermarked siden, og Danske Spil har de seneste par år overtaget rollen som arrangør af DM i Onlinepoker. 

Fra i dag og frem til og med den 26. marts kan du være heldig at blive skudt af Gavekanonen, der er Danske Spil nye kampagne, hvor du netop kan komme til Online DM. Gavekanonen skyder med skarpt og er ladet med pokerpræmier og hele denne uge har du muligheden for at vinde Supergavekort med en værdi på 500 kroner samt billetter til Online DM - der skydes 100 præmier ud af kanonen - hver eneste dag.

Det er piv nemt at spille med om de mange præmier. Alt du skal gøre er, at logge ind på Danske Spil - vælg kampagner - vælg Gavekort.

Har du endnu ikke en konto hos Danske Spil, så åbn den her og få din velkomstbonus
asd