888poker

888poker indtager igen pladsen som hovedsponsor ved World Series of Poker

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at 888poker aldrig har været bange for at agere sponsorer for større events, arrangementer og turneringer. Det er naturligvis også derfor, at 888 endnu engang er blevet valgt som hovedsponsor for World Series of Poker (WSOP).

Det er intet mindre end tredje år i streg, at 888poker er i stand til at kunne offentliggøre, at de har et ønske om at kunne sponsorere pokerverdenens største begivenhed.

Det er desuden ensbetydende med, at det ligeledes bliver den eksklusive mulighed for at kvalificere sig online via satellitter og kampagner, hvilket naturligvis betyder, at der er mulighed for, at spillere på 888pokers platform kan kvalificere sig til den største begivenhed i pokerverdenen.

888 sender flere spillere end nogensinde til Las Vegas
Tilbage i 2015, som også var første år, hvor 888poker var hovedsponsor for WSOP, sendte de intet mindre end 128 spillere til WSOP Main Event, der blev vundet af Joe McKeehen, der også er sponsoreret af 888poker.

Én af de 128 spillere som 888 var i stand til at sende afsted til WSOP var Tommy Yates, der lykkedes at kvalificere sig med blot 1 cent via satellitter, men han endte med at vinde intet mindre end 19.500 dollars ved at afslutte som nummer 485 ud af intet mindre end 6420 aktive spillere.

Allerede året efter lykkedes det 888 at sende stort set det dobbelte antal spillere (250 stk.) afsted til WSOP, hvoraf to af disse spillere faktisk formåede at gå hele vejen til November Nine. Hvis det lyder interessant og du ønsker at vide mere, så klik her for mere information.

888 har i år endnu mere fokus på spillerne
Selvom det naturligvis lykkedes 888 at sende intet mindre end 250 spillere afsted, hvor én af disse spillere, Fernando Pons, formåede at kvalificere sig for blot 30 euro og endte med at vende hjem med en gevinst, der lyder på intet mindre end 1.000.000 dollars

Én af de øvrige 888poker-spillere kvalificerede sig til WSOP Main Event med blot 160 euro, mens han formåede at blive nr. 7 og dermed også indkassere en gevinst på hele 1.250.190 dollars. I 2017 vil fokus være på at kunne sende endnu flere spillere afsted til Las Vegas, hvor World Series of Poker (WSOP) hvert år bliver afholdt, hvilket det naturligvis også bliver igen i år.

Du får rig mulighed for at kvalificere dig
Som spiller hos 888, så får du også muligheden for at kvalificere dig til WSOP, da de afholder op til flere kvalifikationsturneringer. Vi kører blandt andet deres multi-step satellitter - både dag og nat. Der er buy-ins, der lyder på blot 1 cent, hvorfor alle spillere med enhver pengepung har en farbar vej direkte til WSOP, berømmelse og rigdom - eller som minimum en oplevelse i særklasse.

De første eksklusive online kvalifikationsturneringer er allerede i gang hos 888poker, så derfor bør du naturligvis skynde dig at deltage, da du får muligheden for at vinde en eksklusiv WSOP-pakke, der har en værdi på intet mindre end 12.500 dollars.

asd