ronaldo and neymar

PokerStars i ny fyringsrunde - farvel til Ronaldo og Neymar

Det er kun få dage siden, at vi her på acemag skrev, at Mickey 'mement_mori' Petersen og PokerStars mangeårige samarbejde stopper - hvilket blot var endnu en pokerspiller som røg ud efter George Danzer, Johnny Lodden og Theo Jørgensen samarabejde også ophørte.

PokerStars har også sagt farvel til Rafael Nadal og Boris Becker, men nu stopper også samarbejdet med to af verdens bedste fodboldspillere Cristiano Ronaldo og Neymar Jr - PokerStars ejere Amaya har ihvertfald meldt ud, at der ikke længere skal bruges reklamemateriale med to de verdensstjerner. Der er ellers brugt millioner af markedsføringskroner på diverse videoindslag med CR7, Neymar - og iøvrigt også 'Gamle Ronaldo'. Årsagen til at samarbejdet med de mange poker- og sportsstjerner er stoppet de seneste par månder vides ikke, men det skyldes nok et strategiskift eller måske at PokerStars er ved at trimme virksomheden for diverse aftaler, med henblik på et salg.

Daniel Negreanu, Liv Boeree og Chris Moneymaker er stadig ambassadører for PokerStars, men hvem ved om de måske også er på vej ud i kulde.

Her et af de producerede indslag med Ronaldo, hvor han spiller mod hollywoodstjernen Aron Paul, der har henholdsvis Vanessa Selbst og Fatima Moreira de Melo som coach.

Ronaldo har også spille med 2015 Miss World Mireia Lalaguna, og det kan du se i nedenstående videoklip:


Så pyt da - så får du også Neymar's dyst mod den portugisiske Victoria Secrets model Sara Sampaio

asd