Gus Hansen stævner Rasmus Nøhr for 896.000 kroner - venskabet er slut for altid
gus hansen

Gus Hansen stævner Rasmus Nøhr for 896.000 kroner - venskabet er slut for altid

Det hænder desværre, at gode ideer skydes i luften, men senere viser sig, at være knap så god en ide eller forretning. Sådan er det desværre gået med  minifestivallen Danmark Dejligst, Gus Hansen's og Rasmus Nøhr's forretningseventyr. Pokerstjernen og musikeren kunne hverken få samarbejdet eller forretningen til at køre eller give overskud, og har besluttet at kaste håndklædet i ringen og afvikle selskabet. 

Desværre er Gus og Rasmus ikke helt enige om det økonomiske, og nu har Gus Hansen stævnet Rasmus Nøhr for 896.000 kroner, det skriver Ekstra Bladet i dag. 

Ifølge Gus Hansen har Rasmus Nøhr overført penge fra deres fælles selskab over på hans private konto, uden Gus' kendskab eller godkendelse, og da Gus har smidt 2 millioner kroner i firmaet, finder han ikke Nøhr's transaktioner helt fin i kanten. Omvendt så påstår Rasmus Nøhr, at der blot er tale og noget husleje og løn.

Hvem der har ret, det må advokaterne finde ud af - men i de mange år, hvor vi har fulgt Gus Hansen og millioner at kroner hen over bordene, der mindes vi ikke at huske historier, hvor Gus har været involveret som skurk.  

Læs hele artiklen her på eb.dk, hvor Gus Hansen udtaler

- vi kommer aldrig til at snakke sammen igen. 

Og Gus Hansen må føle sig taget i røven. En mand der spiller poker som i nedenstående klip, bekymrer sig nok ikke så meget om pengene, men vil natrligvis ikke snydes. 




asd