Raffaele Sorrentino

PSC Monte Carlo: Sorrentino 3,5 millioner kroner rigere

PokerStars Championship Main Event i Monte Carlo er slut og vinderen fundet - det blev den 37- årige Raffaele Sorrentino fra Catanzaro i Italien.

Op til finalebordet lignede det fransk dominans, da Michael Kolkowicz og Romain Nardin havde lagt sig i spidsen, men det handler som bekendt om at stå som vinder, når den sidst hånd er spillet, og de to franskmænd måtte tage til takke med mindre - Kolkowicz blev nummer 5 til $147.120 og Nardin nummer 8 til $58.740.

Heads up var Raffaele Sorrentino oppe mod tyskeren Andreas Klatt, og de to indgik en deal, som sikrede Klatt €402.768, og Sorrentino €451.714, mens de spillede om æren, pokalen og €15.000. I den sidst hånd får italieneren, den bedste handske af dem alle AA, og da Klatt sidder med QQ ender de all in. Boarded ændrer intet, og Sorrentino vinder dermed turneringen. Den trætte, men glade vinder udbrød efter sejrn 'Det er en drøm, der bliver til virkelighed'.

Andreas Klatt's vanvittig uge i Monte Carlo

Den 30-årige Andreas Klatt vil nok se tilbage på den seneste uge, som en af de bedre i hans liv. Han startede turneringen med at spille med i €1.000 National Championship, og efter fire dags spil havde han slået feltet på 1.252 spillere. Derefter hoppede han diirekte på main event, og blev altså her runner up med et cash på €402.768.

De to største cash under PSC Monte Carlo i den seneste uge gik til Bryn Kenney (€ 1.874.500) og Vlacheslav Buldygin (€ 1.290.800), der henholdsvis vandt og blev runner up i €100k Super High Roller.