Nyt nedbrud på PokerStars servere - masser af turneringer aflyst

Nyt nedbrud på PokerStars servere - masser af turneringer aflyst

Opdatering kl. 11:08

Så er der nyt fra PokerStars vedrørende nedbruddet på deres server. 

- Sent i går aftes og over natten oplevede vi desværre massive nedbrud på flere af vores servere. Det har været skyld i aflysninger af flere turneringer, hvilket er meget beklageligt.

De berørte spillere bør havde modtaget en e-mail med information omkring refundering/udbetaling af buy-in/præmier.
Man kan også læse mere om vores regler for aflyste/afbrudte turneringer her:

Alle vores servere skulle gerne være oppe at køre igen nu.

Vi beklager meget ulejligheden!

-------------------------------------------------------

For to måneder siden oplevede PokerStars et stort nedbrud på deres servere, og dengang gik det ud over Mikael Viuff, der stort set blev blined ud af en turnering  - læs også Kæmpe kaos på PokerStars - MadsMP snydt - eller tilgodeset!

Nu er der kaos på PokerStars igen - i går var der et nyt nedbrud, og masser af aflyste turneringer. Vi har fået følgende svar fra PokerStars support, der har lovet at vende tilbage, når de har nyt:

- Vi oplever desværre et større nedbrud på vores servere lige nu, men vi arbejder på højtryk for at få det hele op at køre igen hurtigst muligt. Vi melder noget ud, så snart problemet er løst. Vi beklager ulejligheden.

Inden det gik galt, var der et par danske cash:

I Big $27 blev det til dansk guld, da 'aaelvee' gik hele vejen og scorede førstepræmien på $2.783.

I Bounty Builder $82 fik vi to danskeren på finalebordet. Bedst gik det Morten Erlandsen, der indgik en trevejsdeal, der gav de tre næsten samme beløb, dog Erlandsen et par dollars mere - det blev til $1.974 plus $372 i Bounty. 'Yohan_cabaye' blev nummer syv og fik i alt omkring 600 dollars.

asd