half price sunday million

Dansker misser finalebordet i mega stor Sunday Million

Der var mange fine danske onlineresulater i går søndag - læs også Stor dansk onlinesøndag - Rasmus 'Powergolf' Zerr vinder en kvart million

Det var også tæt på en rigtigt stort dansk resultat i Sunday Million, der denne søndag have Half Price Sunday Million med buy in på $107,50. Hele 22.292 valgte at spille med og det fik den samlede præmiesum op på $2.229.200, og en førstepræmie på svimlende $228.754, svarende til over 1,4 millioner danske kroner.

Den danske spiller med nick 'tomywife' var godt kørende og med 22 spillere tilbage lå danskeren nummer 15. Senere med 14 spillere tilbage så det stadig godt og 'tomywife' lå omkring de 4-5 bedste - men BUM - vi tillod os lige at lave en kop kaffe, og da vi kom tilbage, var danskeren ude af turneringen, så vi så desværre ikke, hvad der gik galt.

Ærgerlig at være så tæt på en kæmpe stor gevinst, og så alligevel så langt fra. 'tomywife' endte som nummer 13 og fik $10.869, hvilket trods alt er et pænt cash og et flot resultat i en turnering med over 22 tusinde deltagere.
asd