888poker freeroll

Online pokerturnering for danskere var en gigantisk succes

888poker.dk afholdte søndag d. 3. september 2017 en online pokerturnering, som ene og alene var tilegnet danske pokerspillere. Der var vel at mærke tale om en turnering, som blev omtalt på adskillige nyhedssites og blogs.

Der bliver løbende afholdt mange pokerevents på nettet, men det er de færreste turneringer, der kun er åbne for danske spillere. Det var ikke desto mindre tilfældet for den omtalte turnering kaldet Den Store Danske Freeroll Turnering.

978 danske spillere og 100.000 kr. i puljen

Der var intet mindre end 978 danskere, som havde valgt at bruge deres søndag aften på at deltage i en fantastisk pokerturnering. Turneringen startede kl. 21:30 og fortsatte til sent ud på aftenen. Det var først kl. 00:16 – godt og vel 2 timer og 46 minutter efter turneringsstart - at der blev fundet en vinder. Spilleren med brugernavnet 'Nikoline17' vandt turneringen og kunne efterfølgende sove trygt og godt med tanken om, at hun netop var blevet 7.284 kr. rigere.

De mange pokerglade danskere havde fornøjelsen af at spille Texas Hold’em – No Limit via den sikre og brugervenlige platform. Nikoline17 var som bekendt den helt store vinder denne aften, men der var også mange andre danske pokerspillere, som lykkedes med at indkassere fine pengepræmier.

Ingen blev fattigere

Den Store Danske Freeroll Turnering er uden tvivl en af de danske pokerturneringer, som har samlet allerflest pokerspillere gennem tiden. Det karakteristiske ved denne turnering var, at ingen blev fattigere. Prisen for at deltage var nemlig 0 kr. Kravet var blot, at man skulle have en gyldig konto på 888poker.dk for at spille med.

888poker.dk har endnu ikke annonceret, om der vil blive afholdt flere gratis pokerevents i fremtiden, men mon ikke at det er taget til overvejelse. Der er mulighed for at læse mere om den omtalte online poker turnering på bookmakerens hjemmeside. Du kan bl.a. finde en liste over, hvor mange penge turneringens bedste spillere formåede at indkassere.

Gik du glip af den omtalte pokerturnering, så fortvivl ej. Der kommer måske en chance til, hvis pokersitet beslutter sig for at gentage den store succes. Opretter du en spilkonto og følger med på diverse pokerblogs, kan du undgå at glippe turneringer fremover.

Deltog du i turneringen, men var heldet ikke med dig, så gælder det bare om at komme op på hesten igen, da man jo ikke kan være heldig hver gang. Du bør om ikke andet se det som en oplevelse, da du trods alt er blevet et minde og en masse nyttige erfaringer rigere.