Gus spiller i Asien

For første gang nogensinde rykker verdenseliten i poker til Asien. Det sker når Betfair i næste måned åbner dørene for Betfair Asian Poker Tour i Singapore. Og det bliver minimum med en dansker ved bordene

Gus Hansen har sammen emd en del andre fra Full Tilt Poker meldt sin ankomst til $5.000 buy-in turneringen, der finder sted fra den 12. til den 17. november i Singapore.

 

Betfair forventer en præmiepulje i omegnen af $1 million (seks millioner kroner).

"Jeg ser frem til at spille mod nogle at Asiens bedste spillere, som jeg mener udfordrer og spiller ligeså aggressivt som jeg selv. Betfair Asian Poker Tour er Asiens første store poker turnering og jeg glæder mig til at deltage”, udtaler Gus.

 

Betfair Asian Poker Tour er et unikt resultat af et samarbejde mellem regeringen i Singapore og det anerkendte Capital Events, som Betfair har indgået aftale med. Poker har traditionelt været ulovligt i Singapore.  

“Projektet i Singapore er banebrydende. Det har været essentielt for os at have et så stærkt og troværdigt brand som Betfair i ryggen. Nu glæder vi os naturligvis over, at Gus har valgt at stille op – det giver alle danskere mulighed for en hel specielt oplevelse derude”, fortæller Jacob Weinreich, europæisk markedschef hos Betfair.

Også Ace's læsere kan glæde sig, da vi følger slagets gang fra ringside i Singapore.

 

asd