Joe Hachem: NU er jeg en topspiller

WSOP-vinderen Joseph Hachem vandt for nyligt Five Diamonds Main Event - turneringen, hvor Mads Andersen sluttede på 4. pladsen.
Efter sejren udtalte Hachem, at det lige umiddelbart føltes bedre end at vinde WSOP, og de fleste tænkte vel, at det var sådan noget man siger, når man er glad i låget lige efter at have vundet en kæmpe turnering.
Men her et par uger efter australierens anden kæmpe-triumf i karrieren, står Hachem stadig fast på, at Five Diamonds var det største.
"Det er så svært at få sin anden store sejr - den sejr, som beviser, at du ikke bare var heldig første gang. Jeg har været tæt på mange gange siden WSOP. Jeg har lavet mange gode resultater. Jeg manglede bare den sejr," siger Joe Hachem, som nu igen vil tillade sig selv at puste ud og nyde livet.
"Det er det, som gør sejren i Five Diamonds så vigtig. Det var mit mål at vinde en stor turnering igen, og nu har jeg så endelig bevist, at jeg kunne gøre det. NU er jeg en topspiller, og det har jeg tænkt mig at nyde," siger Hachem, som får opbakning fra en anden final table-deltager fra Five Diamonds.
"Joe spiller ikke som hverken Chris Moneymaker eller Greg Raymer (begge WSOP-vindere fra årene før Hachem vandt). Hachem er en spiller. 'He's really got game'," siger Daniel Negreanu om Hachem.
asd