Peter Eastgate: Jeg spillede 15 millioner væk på fodbold

Peter Eastgate: Jeg spillede 15 millioner væk på fodbold

Tilbage i 2009 blev Peter Eastgate som 22-årig den yngste verdensmester i poker nogensinde. Gevinsten var på 53 millioner danske kroner, en vanvittig stor sum penge
for en spilleglad ung mand.

Eastgate har, til fyens.dk, givet et af sine meget sjældne interviews, hvor du kan læse om hans holdning til interviews, det at være heldig, uddannelse og om hvordan
han har brandt en del penge på sportsbetting, restauranter og sjove ture i byen.

Spillede 15 millioner væk på fodbold

Her et lille stykke af artiklen, der handler om Eastgate's store tab på sportsbetting. 

Allerede mens han endnu var sponsoreret pokerspiller startede Peter Eastgate jagten på en ny passion der kunne erstatte pokerspillet. Han begyndte at sportsbette og i særdeleshed at spille på fodboldkampe, og han gjorde det med samme iver, som han havde kastet sig over pokerspillet.

- Jeg ledte efter noget at gå op i, og jeg tænkte, at jeg måske kunne overføre mine evner og taktikker fra pokerspillet til at blive vindende sportsbetter, men det kunne jeg altså ikke, fortæller han.

I alt tabte han 2,2 millioner dollars - 15 millioner kroner - på sportsbetting. Fra efteråret 2009 og til sommeren 2010 væddede han på samtlige fodboldkampe i den engelske Premier League, italienske Serie A, spanske La Liga, den tyske Bundesliga og den danske Superliga, men det meste tabte han på væddemål på VM i fodbold i 2010.

Han behøver dog ikke græde over spildte penge, for mens sportsbettingen var en solid underskudsforretning, har han de seneste år tjent godt på at investere i det danske aktiemarked. Så godt, at formuen, der for få år siden var nede og runde de 40 millioner nu igen nærmer sig de 50 millioner.

Læs hele interviewet med Peter Eastgate her på fyens.dk



asd